KONTA d.o.o. je firma koja se bavi završnim radovima u građevinarstvu. Do sada smo skupili dovoljno iskustva i povjerenje klijenata da možemo reći kako smo uspješni u svom poslu te svakom zadatku prilazimo maksimalno pripremljeni. Niti jedan zadatak nije pretežak, a ni jedan problem nije nerješiv. O našoj kvaliteti govore naši radovi i klijenti koji su poslovali s nama.

Naše djelatosti

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Postavljanje zidnih obloga

  Vršimo završne radove na zidovima. Neki od poslova koje obavljamo: - Zvučna izolacija - Toplinska izolacija
 • Soboslikarski radovi

  Koristeći razne tehnike i programe za soboslikarske i ličilačke radove, uvidjeli smo da u ovom
 • Štukaturni radovi

  Štuk je oblikovna mješavina gipsa, vapna i pijeska za plastične korekcije zida. Kvaliteta izrade prije
 • Suhomontažni radovi

  Sve vrste suhih radova obavljamo brzo i kvalitetno, u ponudi imamo zidne i stropne radove,
 • Gipsane obloge

  Pregradni zidovi odlično su prilagodljivi građevinskoj strukturi modernih objekata, a pored toga ti zidovi pružaju
 • Gips kartonski radovi

  - izrada i oblaganje zidova - oblaganje stropova - izrada protupožarnih obloga zidova i stropova građevine

Djelo naših ruku!

KONTA D.O.O.Hostel Golly & Bossy jedan od 10 najljepših u svijetu!
Bravo za Hrvatsku bravo za NAS!
Još jedna odlična pohvala kada je Lijepa naša u pitanju! Ovaj put sastavljena je lista deset najboljih hostela u svijetu, a među njima je i jedan splitski.
Ako je recesija to ne znači da morate u potpunosti odustati od putovanja i toliko potrebnog godišnjeg odmora, piše na stranici virtualtourist.com, na kojoj je povodom ovog dijela godine, kojem se mnogi vesele, objavljena lista deset najboljih hostela u svijetu.

 


Odabrao magazin Traveler


Jedrenjakom po Jadranu – na popisu naj putovanja!..Najzanimljivije od svega je to što se splitski dizajnerski hostel Golly & Bossy našao na ovoj hvaljenoj listi i to čak na drugom mjestu. Ovaj hostel nalazi se u srcu starog grada, unutar bedema rimske palače koju je u 4. stoljeću izgradio rimski car Dioklecijan.

U ponudi ima 138 kreveta podijeljenih u 28 soba, a udaljen je svega par minuta hoda od trajektne luke i glavne željezničke i autobusne postaje. Evo još jedne odlične promocije Lijepe naše i to u pravo vrijeme!

Restoran unutar hostela 


U hostelu prevladava žuta bojaInače, na prvom mjestu ove liste našao se hostel Eqiuti Point Marrakech u Marakešu (Maroko). Na trećem mjestu je hostel Blue Buddha koji se nalazi u Portugalu.

Hostel Iguana Azul smješten u Copan Ruinasu (Honduras), našao se na četvrtom mjestu, a na petom je njujorški Urban Oasis.

Šesti na listi je hostel Sparky's Backpackers na Novom Zelandu, a sedmi Rucksack Inn u Singapuru.

Na osmom mjestu liste našao se The Beehive Hotel Cafe u Rimu, na devetom australski Tropic Days Backpackers, a na desetom Pasada San Francisco u Puerto Ricou